- Green Arena HUB67

בנייה מחומרים ממוחזרים

המרכז הקהילתי הזמני HUB67, הוקם למשך שלוש עד חמש שנים ונבנה ברובו מחומרים שמוחזרו מאוליפיאדת לונדון 2012.

שימוש חוזר בחומרי המבנים ששימשו באולימפיאדה דרש יצירתיות גבוהה על מנת לחבר ולהרכיב את החלקים השונים לתוך מבנה חדש תוך עמידה בחוקי התכנון והבנייה המקומיים.

שלד המבנה נבנה מקונסטרוקציית פלדה הכוללת תשעה קונטיינרים שנותרו ממרכז המדיה. נעשה שימוש בשאריות הדק מהגשרים, חומרי החזית נלקחו ממבנים ניידים ששימשו באולימפיאדה ועוד.

חזית הבניין והנברשת בחלל המרכזי נבנו בשיתוף הקהילה המקומית של שכונת hackney wick, הממוקמת בצפון-מזרח לונדון, מה שיצר תחושת שייכות ותרם בבניית המבנה והטמעתו המוצלחת בתוך השכונה.

LYN-atelier-recycled-Community-1

LYN-atelier-recycled-Community-4
LYN-atelier-recycled-Community-3

תמונות מאתר המעצבים Lyn Atelier

Silence is Golden